praktijk10 wk

Praktijk voor natuurgeneeskunde, Groningen

De natuurgeneeskunde zat mij al vanaf jongs in het bloed. In 1988 studeerde ik af aan de dagopleiding van de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeswijzen in Hilversum en sindsdien ben ik werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut, en sinds 1997 ook als docent natuurgeneeskunde.iris klein

Mijn specialisaties zijn vele vormen van massage, (voet)reflexologie, fytotherapie, aromatische olien, iriscopie en bloesemremedies. Daarnaast pas ik diverse andere behandelmethodes toe wanneer blijkt dat iemand daar baat bij kan hebben, zoals Schröpfen, Reiki, ooracupunctuur, de methode Dorn, familieopstellingen en neusreflexologie. Tevens vormen voedingsadviezen en coachingsgesprekken een belangrijk onderdeel van de behandeling. De praktijk voor natuurgeneeskunde is in Groningen gevestigd.

groepje bijscholing wkOmdat de natuurgeneeskunde mij helemaal eigen is, leek het haast vanzelfsprekend dat ik mijn kennis en ervaring daarin wilde delen. Sinds 1997 ben ik docent in het vak Natuurgeneeskunde op verschillende HBO-opleidingen voor natuurgeneeskunde geweest, thans  verbonden aan de NAVN, als docent Lichaamsgerichte therapieën en als stagedocent. Daarnaast geef ik regelmatig bij- en nascholingen (geaccrediteerd door het NWP) op locatie, via de VNRT of op vraag van studenten of therapeuten.

Ook geef ik workshops en leuke activiteiten in mijn eigen praktijkruimte in Groningen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het NWP, waardoor het consult  vergoed wordt, afhandelijk van je aanvullende verzekering. Kijk hier voor meer informatie.