leshvna klein

Activiteiten door Ouroboros Natuurlijk Gezond

Op deze pagina kan je lezen welke activiteiten door mij georganiseerd worden, al dan niet in samenwerking met mooie andere mensen.

Agenda

Zweethuttenzweethut met vuur

De zweethutten van Ouroboros worden vanaf september georganiseerd op elke laatste zondag van de maand.

25 september 2016, 27 november 2016, 29 januari 2017, 26  maart 2017 en  28 mei 2017.

Een zweethut is een reinigingsritueel waarbij je diep naar binnen kunt gaan en zowel emotioneel als fysiek kunt ervaren waar je vasthoudt aan zaken die losgelaten mogen worden en wat je nodig hebt om herboren naar buiten te komen.

Vaak zit ons ego ons in de weg en geeft een vertekent beeld van wie we zijn en hoe we ons in de wereld zetten. In een zweethut ceremonie kan je bij de werkelijke waarde van jezelf komen. Het vrouwelijke en mannelijk komen in een zweethut onontkoombaar bij elkaar. Het vuur en de stenen die in het vuur verhit worden, staan voor het mannelijke. De hut staat voor het vrouwelijke, de baarmoeder waar we opnieuw geboren kunnen worden.

stenenTijdens de zweethut ceremonie komen deze krachten bij elkaar, vermengen zich, transformeren en brengen je bij je vrouwelijke en mannelijke energie.

Zweethut ceremonie in het kort:

De zweethut ceremonie neemt een dag in beslag. Het is een dag van voorbereiding, van bewustwording, van tijdens het opbouwen al naar binnen kunnen keren.

De zweethut wordt gedragen door de gehele groep, ieders intentie is belangrijk om deze hut met zijn allen te dragen. Onze intenties brengen we de hut binnen, door de stenen te offeren met jouw intentie voor deze hut. Al deze krachten komen samen door het vuur en in de stenen die vervolgens de zweethut worden binnen gebracht.

De dag bestaat eruit dat we s’morgens om 10 bij elkaar komen. We maken kennis met elkaar, en gaan vervolgens lekker aan het werk: We maken gezamenlijk het terrein in orde, verzamelen hout, pakken de hut in met dekens etc.

Tussendoor gebruiken we een lichte lunch. Dan volgt er een ceremonie, gaan we de stenen offeren met onze intenties en wordt het vuur ontstoken om de stenen te verhitten.drums

Heb je muziek instrumenten als een drum, fluit of ratel, voel je vrij om het mee te nemen zodat we bij het vuur en in de hut gebruik kunnen maken van deze muziekinstrumenten die ons kunnen meenemen op onze reis.

Aanvang:           10.30 uur, inloop vanaf 10 uur

Kosten:                € 55, dit is inclusief een lichte lunch, thee en fruit voor de hele dag.

Wat mee te nemen:      (eventueel) handdoek om op te zitten, handdoek om je mee schoon te wrijven als je uit de hut komt, flesje water, muziekinstrument.

Opgeven of meer informatie vragen kan hier of telefoonnummer 050-3642597

 

Healing meditatie.

De healing meditatie maakt gebruik van onder andere de chackra’s om weer contact te krijgen met ons lichaam, onze blokkades die daarin opgeslagen zijn en onze energiedoorstroming.

De avonden worden gegeven in modules op de dinsdagavonden en duren 2 uur.

Elke module heeft een bepaald thema waarmee we bij onszelf op reis gaan.

Tussen de modules zit een rust periode, waarin je kan laten zakken wat er in de laatste module bij je beroerd is en daar bewustzijn op kunt krijgen, voordat het volgende thema gelijk neergezet hoeft te worden.

Kosten € 80 per module.

Wanneer:

Module 1: 06/09, 13/09, 20/09, 27/09, 04/10, 11/10 2016

Module 2: 22/11,29/11, 06/12, 13/12, 20/12 2016

Module 3: 07/02, 14/02, 28/02, 07/03, 14/03, 21/03 2017

Module 4: 23/05, 30/05, 06/06, 13/06, 20/06, 27/06 2017

 Opgeven of meer informatie vragen kan hier.

Maak je eigen body olie, parfum of massage olie met pure etherische oliën.

Deze dag leren jullie kennismaken met 6 etherische oliën die heel fijn te gebruiken zijn om er een massage olie van te maken, een lekkere olie om jezelf mee in te smeren na het douchen of om er een parfum te maken. Jullie krijgen kennis over 6 basis geuren, die ieder een geneeskrachtige werking hebben en in een mengsel ondersteund zijn in geur en werking. Na deze kennis gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een lekkere geur voor jezelf of een mengsel dat ook geneeskrachtig kan werken om beter te kunnen slapen of juist heel verzachtend voor de huid kan zijn.

Deze dag gaat het vooral om lekker praktisch bezig te zijn.

Wanneer:       zondag 22 januari 2017 van 10.30-15.30 uur

Kosten:          € 40 inclusief het maken van een heerlijk olie mengsel.

Wil je meerdere geuren maken, dan vraag ik daar nog een kleine extra

bijdrage voor.

Opgeven of meer informatie vragen kan hier.

Eetbare wilde planten en hun geneeskrachtige werking.

Deze middag lopen we rond in de Natuurtuin en gaan op zoek naar planten die eetbaar zijn. We hebben heel vaak in onze eigen tuin planten staan die we al snel als onkruid bestempelen, maar juist heel waardevol zijn om te verwerken in salade, thee of een maaltijd. Deze middag neem ik je mee op ontdekking en zullen we ook bloemen en planten gaan verwerken in thee en lichte hapjes.

Wanneer: Dinsdag 4 april 2017 van 13-16 uur

Kosten:  € 15 inclusief de hapjes  

Opgeven of meer informatie vragen kan hier.