leshvna klein

Activiteiten

Vanuit Ouroboros worden door mij verschillende activiteiten aangeboden.

Bij- en nascholingenbijscholing VNRT
De bij- en nascholingen worden aangeboden op HBO nivo en zijn geschikt voor iedereen die een link met de natuurgeneeskunde heeft. De bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de beroepsvereniging NWP. Naast een deel theorie, wordt er veel aandacht gegeven aan het gelijk in praktijk brengen en het oefenen met elkaar.
Er wordt in kleine groepen gewerkt, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor het aanleren van de natuurgeneeskundige technieken, maar ook wordt er veel aandacht besteedt aan therapeutische vaardigheden.
Naast 25 jaar ervaring als natuurgeneeskundig therapeut, ben ik al ruim 20 jaar docent in het vak natuurgeneeskunde en CRKBO geregistreerd.

workshop eetbare planten

 

Leuke activiteiten
Daarnaast worden er verschillende workshops en activeiten aangeboden voor iedereen die daar interesse in heeft. Hieronder valt ook de detox 5 daagse, die ik voor het 8e jaars aanbied.

 

Meditaties
In mijn praktijk werk ik veel met healing meditaties, chackraswaarbij onder andere de chackra’s gebruikt worden om te helen. Om een veel breder publiek kennis te laten maken met deze helende meditaties, bied ik deze nu ook aan in modules, zodat je elke week naar Ouroboros kunt komen voor een fijne meditatie. De introductie serie zal starten op 20 september 2022.
Ook de Quantum Light Breath meditatie van Jeru kabal wordt 1x per maand in mijn praktijk gegeven.

Op mijn website zullen regelmatig nieuwe verschillende activiteiten aangeboden worden, als je daarvan op de hoogte gehouden wilt worden, kan je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Veel plezier met het lezen en ik hoop dat je de weg naar Ouroboros gaat bewandelen.