Specialisaties

Op deze pagina wordt nog meer informatie gezet.

In het kort bestaan de specialisaties waar ik in de natuurgeneeskunde mee werk uit vele verschillende disciplines.

edelstenenMijn meest gebruikte behandelmethode is massage (voetreflex-, Lomi Lomi-, bindweefsel-, energetische-, bindweefsel-, warme edelsteen-, buikmassage en nog vele andere vormen van massage). De massage gebruik ik om de cliënt weer in contact met het eigen lichaam te laten komen en het stuk bewustzijn daarop terug te krijgen. In deze digitale en hectische wereld zijn we vaak het contact met ons lichaam kwijt geraakt. De signalen die het lichaam afgeeft, wat spanning met ons doet, welke blokkades in het lichaam zijn op geslagen en bovenal, wat zijn onze werkelijke behoeftes….daarvan zijn we vaak ver verwijderd geraakt.

Om een goed beeld te kunnen krijgen van jouw hulpvraag, is een anamnese (uitgebereid gesprek) van belang, maar ook maak ik gebruik van verschillende diagnostieken /signalen die het lichaam afgeeft en waar je je zelf vaak niet bewust van bent. Zo maak ik gebruik van gelaatsdiagnostiek, bekijk ik je houding (rug/schouders), de vorm van je buik en de bekkenstand, hoe staan je voeten op de aarde en hoe is de vorm en stand van jouw tenen. Ook maak ik bij een eerste intake ook altijd gebruik van iriscopie. De ogen kunnen nog opvallend veel extra informatie geven over jouw gezondheid.iris klein

Naast massage als behandelmethode maak ik ook gebruik voedingsadviezen, kruiden, bloesemremedies, schröpfen, meditaties, methode Dorn, bindweefseltechnieken, oorreflexologie, familieopstellingen etc.

Daarnaast blijft het gesprek heel belangrijk, zodat jij komt te weten hoe jouw patroon is waardoor je je niet gezond voelt, zodat je daar uit kan stappen (met wat hulp van mij) en de regie over je eigen gezondheid weer ter hand kan nemen.

Uitgebreidere tekst wordt binnenkort nog op de site gezet, maar heb je vragen dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen om verdere informatie op te vragen.