Quantum Light Breath meditatie

zee met regenboogEen andere vorm van meditatie die ik maandelijks aanbied is de Quantum Light Breath meditatie van Jeru Kabal. Door te ademen volgens de Quantum Light Breath, wordt het lichaam voorzien van extra zuurstof, van levensbelang voor onze gezondheid. Over het algemeen halen veel mensen te oppervlakkig, te hoog en te snel adem, waardoor we feitenlijk chronisch niet genoeg zuurstof binnen krijgen.

Voor elke cel in ons lichaam is zuurstof van levensbelang om goed te kunnen functioneren. Tijdens de diepe en verbonden ademhaling merk je duidelijk effect van de inname van meer zuurstof. De verbonden ademhaling zorgt voor het vrij maken van oude opgeslagen verstoringen in het onderbewuste. Tijdens het ademen worden verstoringen niet alleen vrij gemaakt, maar in de ademhaling ook losgelaten. Door regelmatig Quantum Light Breath meditaties te doen, ga je merken dat je ademhaling een uitstekend hulpmiddel is om in het dagelijks leven steeds meer in het hier en nu te kunnen leven. Dat je problemen, oude pijnen, verstorende herinneringen kunt weg ademen door je lichaam liefdevol de zo nodige zuurstof te geven.

Lees hier meer over de Quantum Light Breath meditatie die ik geef en de datums wanneer je mee kunt doen. De adem meditatie is  eenmaal in de maand op donderdagavond.