Healing- en Chackra meditatie

chackra website In de Healing meditatie die ik aanbied wordt er gewerkt met de zeven chackra’s. Elk chackra heeft een specifiek energieveld in het lichaam en is verbonden aan specifieke thema’s.

Tijdens de modules van de Healing meditaties wordt het bewustzijn vergroot over het functioneren van onze chackra’s, Je leert om de energievelden van de chackra'sin te zetten om jezelf te helen. Door de meditaties worden oude patronen helder, door de inzichten kan er worden losgelaten en komt er ruimte in je systeem voor wat nieuws.
Je zal merken dat je een positieve invloed gaat ervaren op hoe jouw lichaam en geest reageren op prikkels uit de buitenwereld en dat je met behulp van deze meditatie, je eigen gezondheid kunt stimuleren.

Wat zijn chackra’s.
De chakra’s zijn energiepunten in het lichaam, die je kunt zien als de motoren die jouw systeem draaiende houden. Geblokkeerde energie heeft invloed op onze vitaliteit, gezondheid en ons emotioneel en psychisch functioneren.
Elk chakra heeft een ander werkingsveld in het lichaam en is verbonden aan specifieke thema’s. Door het bewustzijn te vergroten over het functioneren van onze chakra’s en de thema’s die eraan verbonden zijn, komen we veel te weten over ons functioneren in het dagelijks leven.
De informatie die ik je geef over de chackra’s kan je meenemen in de meditatie vormen tijdens de healing meditaties. Je zal merken dat je een positieve invloed kunt uitoefenen met behulp van deze meditatie, waardoor je jouw eigen gezondheid kunt stimuleren. Je kan steeds duidelijker waarnemen hoe jouw lichaam en geest reageren op prikkels uit de buitenwereld. Oude patronen worden helder en kunnen worden losgelaten en vervangen door datgene waar je wezenlijk naar verlangt.

De Healing meditatie
De Healing meditatie, bestaat uit telkens een serie van 5 avonden, waarin een bepaald thema uitgediept wordt.
Het is vooral een heel praktische vorm van het leren mediteren, met telkens een stukje achtergrond informatie, gekoppeld aan meditaties die helend werken op het betreffende thema en de bijbehorende chackra’s.

 Lees hier meer informatie en waneer de meditatie gegeven wordt.