tantra seek love blauw

Maak je eigen natuurlijke verzorgingsproducten 19 november 2022


Datum: 19 november 2022

Prijs: € 95,- inclusief 2 eigen gemaakte verzorgingsproducten

Ben je ook klaar met alle toevoegingen die in onze huidverzorgings producten zitten? calendulaIn feite is het zo, dat wat je op je lichaam smeert, pas gezond is als je het ook zou kunnen eten.
Via onze huid komen er vaak allerlei stoffen ons lichaam binnen, dus waarom zou je er niet voor zorgen dat er in elk geval ook gezonde stoffen via je huid naar binnen mogen komen?
Maak in deze leuke praktische workshop kennis met verschillende grondstoffen waarmee je zelf natuurlijke huidverzorgings producten kunt maken.
Je leert gebruik maken van cocosvet, hydrolaten, verzorgende plantenoliën, natrium bicarbonaat, natuurlijke emulgator, heilzame leem ed om op een gezonde manier je verzorgingsproducten te maken. Huidverzorging die zo natuurlijk is en zó lekker ruikt, dat het om op te eten is!

Tevens worden er ook 6 etherische oliën besproken die gebruikt kunnen worden voor het maken van deodorant, gezichtsreiniger, gezichtscrème,gezichtsmasker, huidspray, voetverzorging etc. Je leert de werking en de heerlijke geur kennen van deze oliën en hoe je ze kunt gebruiken in een huidverzorgings product.

masker kleinIn deze workshop gaan we dus lekker praktisch aan de slag met het maken van een verzorgingsproduct.
In de tussentijd is er ook de mogelijkheid om een zelfgemaakt gezichtsmasker uit te proberen, waarbij je leert kiezen uit de verschillende soorten heilzame leem met toevoeging van een heerlijk ruikende olie.

Aan het eind van de dag zal je stralend en heerlijk geurend huiswaarts keren.