tantra seek love blauw

Twee daagse Warme edelsteen massage met etherische oliën 5+6 november 2022

Datum:      5 en 6 november 2022       

Prijs:           € 200 voor 2 dagen, inclusief lesmateriaal en het maken van 2 aromatisch mengsels.

Iedereen die wel eens gemasseerd is, kent het weldadige effect van de aanraking. De juiste keuze van een massage zeepstenenetherische olie kan het effect van de massage extra verdiepen op zowel fysiek als emotioneel- en mentaal gebied. Als daarnaast ook warme edelstenen gebruikt worden, wordt de werking van de massage extra verdiept. Door deze combinatie kunnen er effecten op een dieper niveau ontstaan, die met een gewone massage niet bereikt kunnen worden. 

Ben je geïnteresseerd in edelstenen en etherische oliën?

In deze twee daagse bijscholing, wordt de werking van zeven verschillende edelsteensoorten besproken. Je leert hoe je deze kunt inzetten op diverse aspecten van de gezondheid en daarmee op zowel fysiek als emotioneel nivo ondersteunend kunt werken. En natuurlijk leer je verschillende technieken om te masseren met deze mooie krachtige stenen.

eth olieDaarnaast wordt de werking van acht verschillende etherische oliën besproken en welke aromatische mengsels je kunt maken om de werking van de verschillende edelstenen tijdens de massage, te versterken of milder te maken.

In deze twee daagse gaan we vooral praktisch aan de slag. Beide dagen krijg je een stukje theorie over de edelstenen en etherische oliën. Daarna gaan we bij elkaar aan de slag om te leren masseren met de edelstenen. Beide dagen maak je een aromatisch mengsel in combinatie met de edelstenen waarmee je gemasseerd wilt worden.

Om genoeg aandacht aan iedereen te kunnen geven, zal de groep bestaan uit maximaal 12 deelnemers, geef je dus tijdig op.