homepage

Quantum Light Breath meditatie van Jeru Kabal

Donderdagen

Voor deze mooie manier van adem meditatie is geen ervaring op het gebied van meditatie nodig. In deze begeleide meditatie worden we meegenomen door Jeru Kabal in het rond maken en verbinden van de ademhaling. Door deze speciale manier van ademen, krijg je extra zuurstof in je systeem, wat reinigend uitwerkt.
Juist voor mensen die moeite hebben om op een ontspannen of juiste manier te ademen, mensen die vaak in de knoop komen door op de ademhaling te letten, mensen die moeite hebben om diep door te ademen, is deze vorm van ademmeditatie heel bevrijdend.zee met regenboog

De diepe en verbonden ademhaling (die niet lijkt op rebirthing) kan oude emoties en verstoringen die in ons lichaam opgeslagen zijn, naar boven halen. Door het ademen wordt  -wat opgeslagen is-  gemakkelijker vrijgemaakt en nog belangrijker eenvoudigweg losgelaten. Aan wat er vrij komt geef je geen aandacht, het is er gewoon. Je leert door de ademhaling de aandacht steeds weer opnieuw liefdevol terug te brengen naar het hier en nu.

Ik heb ervaren dat door regelmatig deze vorm van ademmeditatie te doen, ik in het dagelijks leven makkelijker met ongemakken, frustraties, vastzittende emoties kan omgaan. Door terug te gaan met mijn focus op de verbonden ademhaling, en daardoor mijn lichaam van extra zuurstof te voorzien, kan ik makkelijke loslaten, letterlijk wat vastzit los ademen.

Mijn oma zei het al: een zucht geeft lucht,aan een hart vol smart.

De Quantum Light Breath meditatie van Jeru Kabal, vindt eenmaal in de 14 dagen op donderdagavond plaats. Er is geen verplichting om elke avond mee te doen, je kunt je per keer opgeven.

Waar: Ouroboros – Natuurlijk
Koningsweg 27
9731AP Groningen
Wanneer: Donderdagavond 19 november, 3 +17 december 2020. Vanaf januari 2021 worden er weer nieuwe data gepland.
Prijs: € 5
Aanvang: De avond is van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.

Matjes en kussentjes en thee zijn aanwezig, neem zelf een warm plaid, dikke sokken en eventueel een flesje water mee.

Wil je meedoen, meld je minimaal  een dag van te voren hier aan of stuur een bericht naar 06 5110 7741.