homepage

Bijscholing 2 daagse warme edelsteen massage en aromatische oliën 15 & 22 november 2018

Twee daagse bijscholing warme edelsteenmassage en aromatische oliën

Datum:    Donderdag 15 en 22 november 2018
Tijd:         10.00 -16.30 uur
Locatie:   Groningen
Docent:   Irma van Dort – Ouroboros Natuurlijk
Prijs:        € 185 voor 2 dagen, inclusief lesmateriaal en het maken van een aromatisch mengselmassage zeepstenen
Voor wie: Voor iedereen die geïnteresseerd is in edelstenen en aromatische oliën.

 Altijd al willen leren masseren met warme edelstenen en etherische oliën?
In deze twee daagse bijscholing, wordt de werking van zeven verschillende edelsteensoorten besproken en hoe je deze kunt inzetten om -door ermee te masseren- diverse aspecten van de gezondheid kunt ondersteunen, zowel op fysiek als emotioneel nivo.
Daarnaast wordt de werking van acht verschillende etherische oliën besproken en welke aromatische mengsels je kunt maken om de werking van de verschillende edelstenen tijdens de massage, te versterken of milder te maken.

Iedereen die wel eens gemasseerd is, kent het weldadige effect van de aanraking. De keuze van een etherische olie kan het effect van de massage extra verdiepen op zowel fysiek als emotioneel- en mentaal gebied. Als daarnaast ook warme edelstenen gebruikt worden, wordt de werking van de massage extra verdiept. Door deze combinatie kunnen er effecten op een dieper niveau ontstaan, die met een gewone massage niet bereikt kunnen worden.

eth olieIn deze twee daagse gaan we vooral praktisch aan de slag. Beide dagen krijg je een stukje theorie over de edelstenen en etherische oliën. Daarna gaan we bij elkaar aan de slag om te leren masseren met de edelstenen. Elke dag maak je een aromatisch mengsel in combinatie met de edelstenen waarmee je gaat masseren.

Om genoeg aandacht aan de cursisten te kunnen besteden, zal de groep bestaan uit maximaal 8 cursisten, geef je dus tijdig op.

Deze bijscholing is geaccrediteerd door de beroepsvereniging het NWP.